Jdi na obsah Jdi na menu

ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 6

19. 7. 2020

 RECEPT

  1. Z dančí kýty nakrájíme menší kousky a ze slaniny stejné množství plátků.
  2. Maso dáváme postupně do porcelánové mísy, kde jsme umíchali ocet, prolisovaný česnek a olej tak, aby každý kousek byl namočený a necháme odležet.
  3. Pak maso střídavě se slaninou napícháme na kovové jehly a pečeme na grilu obvyklým způsobem.
  4. Když je maso měkké, každou porci osolíme a podáváme.

 DANČÍ  KEBAB

INGREDIENCE :

  • 600 g daňčí kýta
  • 200 g slanina bez kůže
  • sůl
  • mletý pepř
  • 2 lžíce olej
  • 100 ml ocet
  • 2 stroužek česnek
ČAS PŘÍPRAVY

 1 HODINA