ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 14
19. 7. 2020
RECEPT
- Maso opláchneme, nakrájíme na několik centimetrů velké kostky, cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a orestujeme ji na rozehřátém sádle.
- Po chvilce přidáme kostky masa, lžičku podravky, sůl, rajský protlak, koření, kmín, podlijeme vývarem a dusíme téměř doměka.
- Před dovařením přidáme na kousky nakrájené párky, nakrájenou feferonku a ještě dusíme.
- Nakonec posypeme mletou červenou paprikou, guláš zahustíme trochou hladké mouky, povaříme a podáváme s vařenými bramborami nebo houskovým knedlíkem a podle chuti můžeme posypat jemně nasekanou cibulí.
MUFLONÍ GULÁŠ
INGREDIENCE :
- 600 g mufloní maso
- 2 cibule
- sádlo
- podravka
- sůl
- 1 lžíce rajčatový protlak
- pepř (černý, celý)
- kmín (drcený)
- 2 párky (dietní)
- 1 feferonka
- 1 lžíce mletá paprika
- mouka (hladká)
- 1000 ml vývar (masový) (bujón)
ČAS PŘÍPRAVY
2 HODINY 10 MINUT