Jdi na obsah Jdi na menu

ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 14

19. 7. 2020

RECEPT

  1. Maso opláchneme, nakrájíme na několik centimetrů velké kostky, cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a orestujeme ji na rozehřátém sádle.
  2. Po chvilce přidáme kostky masa, lžičku podravky, sůl, rajský protlak, koření, kmín, podlijeme vývarem a dusíme téměř doměka.
  3. Před dovařením přidáme na kousky nakrájené párky, nakrájenou feferonku a ještě dusíme.
  4. Nakonec posypeme mletou červenou paprikou, guláš zahustíme trochou hladké mouky, povaříme a podáváme s vařenými bramborami nebo houskovým knedlíkem a podle chuti můžeme posypat jemně nasekanou cibulí.

 MUFLONÍ  GULÁŠ

INGREDIENCE :

  • 600 g mufloní maso
  • 2 cibule
  • sádlo
  • podravka
  • sůl
  • 1 lžíce rajčatový protlak
  • pepř (černý, celý)
  • kmín (drcený)
  • 2 párky (dietní)
  • 1 feferonka
  • 1 lžíce mletá paprika
  • mouka (hladká)
  • 1000 ml vývar (masový) (bujón)
ČAS PŘÍPRAVY

 2 HODINY 10 MINUT