Jdi na obsah Jdi na menu

ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 12

19. 7. 2020

 RECEPT

  1. Kotletu odblaníme a nakrájíme na plátky. Každý plátek ochutíme solí, pepřem a tymiánem, jalovcem.
  2. Necháme odpočinout min. 6 hodin v ledničce. Nakrájenou slaninu orestujeme na olivovém oleji a přidáme maso.
  3. Pánev přikryjeme pokličkou a dusíme. Suroviny na švestkovou omáčkou povaříme a přebytečnou tekutinu scedíme.

KANČÍ  NA  ŠVESTKÁCH

INGREDIENCE :

 SUROVINY

  • 600g kančích kotlet
  • 160 g anglická slaniny
  • Olivový olej
  • Sůl
  • pepř
  • tymián
  • jalovec

 ŠVESTKOVÁ OMÁČKA

  • Švestkové povidla
  • Sójová omáčka
  • 1 lžíce solamylu
  • Sůl
  • pepř
  • skořice
ČAS PŘÍPRAVY

 1 HODINA