ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 12
19. 7. 2020
RECEPT
- Kotletu odblaníme a nakrájíme na plátky. Každý plátek ochutíme solí, pepřem a tymiánem, jalovcem.
- Necháme odpočinout min. 6 hodin v ledničce. Nakrájenou slaninu orestujeme na olivovém oleji a přidáme maso.
- Pánev přikryjeme pokličkou a dusíme. Suroviny na švestkovou omáčkou povaříme a přebytečnou tekutinu scedíme.
KANČÍ NA ŠVESTKÁCH
INGREDIENCE :
SUROVINY
- 600g kančích kotlet
- 160 g anglická slaniny
- Olivový olej
- Sůl
- pepř
- tymián
- jalovec
ŠVESTKOVÁ OMÁČKA
- Švestkové povidla
- Sójová omáčka
- 1 lžíce solamylu
- Sůl
- pepř
- skořice
ČAS PŘÍPRAVY
1 HODINA