ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 10
19. 7. 2020
RECEPT
- Maso nakrájíme na kostky a osolíme. V hrnci opečeme drobně nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a orestujeme.
- Vhodíme kostky masa, přidáme cukr a maso ze všech stran opečeme.
- Zaprášíme mletou paprikou, přidáme bobkový list, nové koření, kmín, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a krátce osmahneme.
- Přidáme džem, víno, trochu vývaru, rozmícháme a provaříme ještě 20 minut.
KANČÍ GULÁŠ NA VÍNĚ
INGREDIENCE :
- 750 g kančí maso (kýta)
- 100 g slanina
- 200 g cibule
- 2 lžíce cukr
- 2 lžíce paprika (mletá)
- bobkový list
- ř kuličky nové koření
- kmín (drcený)
- pepř
- lžíce ocet
- 80 g rajský protlak
- lžíce mouka (hladká)
- 3 lžíce džem (rybízový)
- 500 ml víno (červené)
- vývar
ČAS PŘÍPRAVY
1 HODINA