Jdi na obsah Jdi na menu

ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 2

19. 7. 2020

 RECEPT

  1. Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet.
  2. Mezitím si usmažíme vejce.
  3. Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přidáme párky, posypeme drobně nakrájenou cibulí a kyselou okurkou.
  4. Plát opatrně srolujeme a ovážeme motouzem.
  5. Potřeme olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
  6. Podléváme vývarem a přeléváme vypečenou šťávou.
  7. Těsně před podáváním přelijeme roládu rozpuštěným máslem.
  8. Podáváme s bramborovou kaší.

  ROLÁDA   Z   DIVOČÁKA

INGREDIENCE :

  • 1 kg kýta z divočáka
  • olej
  • máslo
  • vejce
  • párky
  • okurky (sterilované)
  • cibule
  • mouka (hladká)
  • sůl
ČAS PŘÍPRAVY

 2 HODINY 5 MINUT