ZVĚŘINOVÉ RECEPTY 2
19. 7. 2020
RECEPT
- Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet.
- Mezitím si usmažíme vejce.
- Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přidáme párky, posypeme drobně nakrájenou cibulí a kyselou okurkou.
- Plát opatrně srolujeme a ovážeme motouzem.
- Potřeme olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
- Podléváme vývarem a přeléváme vypečenou šťávou.
- Těsně před podáváním přelijeme roládu rozpuštěným máslem.
- Podáváme s bramborovou kaší.
ROLÁDA Z DIVOČÁKA
INGREDIENCE :
- 1 kg kýta z divočáka
- olej
- máslo
- vejce
- párky
- okurky (sterilované)
- cibule
- mouka (hladká)
- sůl
ČAS PŘÍPRAVY
2 HODINY 5 MINUT